ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Κανούργιο: Διαμαρτυρίες των κατοίκων στην περιοχή του Λιγορέματος

Ζητούν την επίλυση του πλημμυρικού προβλήματος που προκαλείται στις έντονες βροχοπτώσεις

Έχουν περάσει οκτώ μήνες από τον Οκτώβριο του 2021 και οι κάτοικοι που ζουν πλησίον του «Λιγορέματος» στην περιοχή μεταξύ του Καινουργίου και της Παραβόλας, είδαν ξανά τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την πλημμύρα για δεύτερη φορά.

Τα παραπάνω αναφέρουν σε κείμενο διαμαρτυρίας τους αφού είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι το έργο αποκατάστασης – προστασίας, θα γίνει άμεσα.


«Έφτασε Ιούνιος και έχουμε μείνει ακόμα στις διαβεβαιώσεις και το έργο ακόμα να αρχίσει. Τι περιμένουν δηλαδή να θρηνήσουμε κάποια ανθρώπινη ζωή για να γίνει το συγκεκριμένο έργο?
Η υπομονή μας έχει τελειώσει δεν μπορούμε να ζούμε έτσι, βάζοντας τις ανθρώπινες ζωές μας σε κίνδυνο για ένα κατασκευαστικό λάθος», αναφέρουν συγκεκριμένα.

Απαιτούν μάλιστα, να αρχίσει το έργο άμεσα και «να μην μείνουμε πάλι στις διαβεβαιώσεις, θέλουμε έργα και όχι λόγια».

«Πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πιο σημαντική από τι κυκλοφορία στην ε.ο. Αγρινίου Θέρμου», σημειώνουν ;ακόμη σε υστερόγραφό τους.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Τα χουμε ξαναπεί μισές δουλειές, μηδέν δουλειές. Το ρέμα θέλει καθάρισμα χιλιομέτρων και όχι λίγων μέτρων. Έχουν γίνει καταγγελίες για άτομα που τα τελευταία δέκα. χρόνια μπαζωνουν το ρέμα για να κινούνται στα χωράφια τους, τι ε γίνε από τη πολιτεία. Το μεγαλύτερο μήκος του Λιγορεμα τος χαρακτηρίζεται ” χείμαρρος μεταβλητού πλατους”, ο νοών νοειτω. Κάθετα ρέματα προς το Λιγορεμα είναι μπαζωμενα π. Χ. Τζανορεμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button