ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Κανονικά σέντρα στο πρωτάθλημα με την προηγούμενη προκήρυξη!

Μετά από νέα σειρά διαβουλεύσεων και επαφών η απόφαση της Super League είναι να γίνει κανονικά η προγραμματισμένη σέντρα αλλά με την προηγούμενη προκήρυξη και παράλληλα να υπάρξουν και οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες. Πρόθεση για προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να περάσει το αίτημα της Football League για μπαράζ κινδύνεψε να τινάξει το πρωτάθλημα στον… αέρα!


Στην Super League είχαν έτσι και αλλιώς προγραμματίσει Δ.Σ. το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά το Συμβούλιο στην ΕΠΟ για να υπάρξει εικόνα του τι έχει συμβεί. Η δυσαρέσκεια υπήρχε και όλα έδειχναν ακόμα και πιθανότητα αναβολής! Και αυτό διότι η Super League δεν ήταν υπέρ του μπαράζ αλλά του συστήματος 3 – 1, δηλαδή τρεις ομάδες να πέσουν και μία να ανέβει από την Football League. Τελικώς η Διοργανώτρια Αρχή – μετά από σχετική διακοπή για να περιμένει και γραπτώς τις αποφάσεις της ΕΠΟ– πήρε την απόφαση να πάει κανονικά σε σέντρα για αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά με την προηγούμενη προκήρυξη. Παράλληλα να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την προκήρυξη που προέκυψε από την ψηφοφορία στην Εκτελεστική Επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα η πληροφορία που υπάρχει είναι για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η απόφαση ήταν ομόφωνη στο Δ.Σ.. Όσοι μετείχαν ψήφισαν υπέρ με τον Παναιτωλικό να απουσιάζει και τον Λεβαδειακό να είναι απών από την ψηφοφορία.

Στην ατζέντα του Δ.Σ. υπήρχαν για να συζητηθούν και τα εξής θέματα:

Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ).
Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 3ης, 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτής.

gazzetta.gr
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button