ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Κανένα ατύχημα με φοιτητές στο γεφύρι Αρτοτίβας» λέει ο Δήμαρχος Θέρμου

«Όσα γράφονται από αντιπολιτευτική διάθεση είναι ψευδή και υποβολιμαία»

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας διαψεύδει ότι φοιτητές από το Αγρίνιο την περασμένη Τετάρτη στο δρόμο κοντά στο γεφύρι της Αρτοτίβας, είχαν ατύχημα με το όχημά τους.

Το συμβάν έγινε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 24/3, όταν οι δυο φοιτητές από το Αγρίνιο προσπάθησαν να φτάσουν στο γεφύρι της Αρτοτίβας με το αυτοκίνητό τους, με τον δήμαρχο Θέρμου να παρουσιάζει μία άλλη οπτική, κάνοντας λόγο για  γραφόμενα «από αντιπολιτευτική διάθεση στην δημοτική αρχή, ψευδή και υποβολιμαία».

Αναλυτικά:

«Επισκέφτηκα με συνεργάτες μου το Γεφύρι της Αρτοτίβας, για να δούμε από κοντά τα προβλήματα του δρόμου που οδηγεί στο σπουδαίο αυτό μνημείο , ενόψει συντήρησης που προγραμματίζουμε, αλλά και να δοθεί μια απάντηση στα fake news γνωστού κονδυλοφόρου παραπληροφόρησης και δυσφήμησης της περιοχής μας!

Κατόπιν επικοινωνίας με τον οδηγό και την αστυνομική αρχή επισημαίνουμε:

1) Δεν υπήρξε κανένα ατύχημα με φοιτητές επί του δρόμου που οδηγεί στο γεφύρι και αυτά που γράφτηκαν είναι ψευδή.

2) Ο οδηγός – που τα στοιχεία του είναι στην διάθεση μας – προσπάθησε να πάρει στροφή στην κοίτη του ποταμού και «κόλλησε» στην άμμο.

3) Ουδέποτε «προσγειώθηκε» το όχημα σε πέτρα από ύψος 3-4 μέτρων και η πέτρα που φαίνεται κάτω από το όχημα (στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ) ,την έβαλαν οι ίδιοι οι επιβαίνοντες για να ξεκολλήσει όπως μας είπε τηλεφωνικά ο ίδιος ο οδηγός.

4) Κάτοικος της περιοχής με 4Χ4 προσπάθησε αρχικά να βοηθήσει και εφόσον δεν τα κατάφερε να βγάλει το όχημα από την άμμο, ζήτησε βοήθεια από άλλους με γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ).

5) Όλα όσα γράφονται από αντιπολιτευτική διάθεση στην δημοτική αρχή, είναι ψευδή και υποβολιμαία.

6) Ο δρόμος προς το γεφύρι γνωρίζουμε ότι έχει προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ,θα υπάρξει σύντομα μερική συντήρηση και ρίψη σκυροδέματος σε ανηφόρα, διαπλάτυνση στροφής και κατασκευή ζαρζανέτ.

7) Προσπαθούμε με έργα να αναδείξουμε την περιοχή και κλείνουμε τα αυτιά μας στη κακόπιστη κριτική!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button