ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Καμπίνες rack για σταθερότητα & ασφάλεια στο δίκτυό σας!

Το δίκτυό σας χρειάζεται συνεχή συντήρηση και φροντίδα, ώστε να έχει την απόδοση που επιθυμείτε.

Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο να αποκτήσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση αλλά και για να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις για την εύρυθμη λειτουργία του. Οι καμπίνες rack λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας στους servers, προσφέροντας πολλά οφέλη σε κάθε εγκατάσταση.


Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και η ασφάλεια που αυτές πρέπει να προσφέρουν, ώστε όχι μόνο να διατηρείται το σημείο σε καλά επίπεδα λειτουργίας αλλά, επίσης, για να έχουν πρόσβαση μόνο τα άτομα που είναι αδειοδοτημένα.

Επομένως, πριν επιλέξετε τον επόμενο rack server σκεφτείτε αν διαθέτει την απαραίτητη ασφάλεια στα σημεία πρόσβασης όπως κλειδαριές, πλαϊνά πάνελ ή απομακρυσμένο έλεγχο παραβίασης.

Καμπίνες rack & ασφάλεια

Στο aic-shop.gr θα βρείτε τη σειρά Lande® Proline 200 Wall Mounting με αντιστρεφόμενη πόρτα που διαθέτει κλειδαριά, φιμέ γυαλί ασφαλείας 4mm ώστε να νιώθετε σιγουριά. Ταυτόχρονα, τα αφαιρούμενα πλαϊνά πάνελ προσφέρουν εύκολη πρόσβαση για να γίνεται κάθε εργασία ομαλά, εύκολα και γρήγορα. Και όλα αυτά σε all-in-one πακέτο με μοντέρνο design.

Προστασία από την υπερθέρμανση

Βασική παράμετρος, επίσης, είναι και η σωστή ψύξη του server σας για να μην προκληθεί υπερθέρμανση. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάτε πως ένας rack server πρέπει να διαθέτει σωστό σύστημα εξαερισμού, ώστε να εξασφαλίσετε την συνθήκη αυτή. Η Lande προσφέρει επιτοίχια καμπίνα με υποδοχές εξαερισμού για ενεργό και παθητικό αερισμό στην κορυφή. Έτσι, εξασφαλίζετε τη σωστή θερμοκρασία και την ομαλή του λειτουργία.

Κερδίστε περισσότερο χώρο!

Ποιος δε θέλει κάθε εγκατάστασή του να γίνεται εύκολα, γρήγορα και με τη μεγαλύτερη δυνατή εργονομία; Σαφώς και όλοι το επιθυμούν & σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση η επιτοίχια Lande, η οποία διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για εύκολη εγκατάσταση, ασφαλή πρόσβαση, ανθεκτικότητα, υπέροχο design αλλά και πρακτικό χαρακτήρα χάρη στην απόδοση χώρου που προσφέρει.

Στο aic-shop.gr θα βρείτε τα πάντα για τα ασύρματα δίκτυα και πολλές ακόμη προτάσεις σε καμπίνες rack, ώστε να εξασφαλίσετε όλες τις προϋποθέσεις για την αποδοτική και εύρυθμη λειτουργία του server σας. Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα και τα απίστευτα χαρακτηριστικά τους για να γίνει η δουλειά σας πιο εύκολα, γρήγορα και με την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Lande 19” PROLINE_200 Wall Mounting Cabinet, Lande Επιτοίχια καμπίνα 9U Π540/Β400 LN-SH09U5440-CC-F0, Lande Επιτοίχια καμπίνα 7U LN-SH07U5440-CC-F0

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button