Αθλητισμός

"Καμπάνα" στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Καλυβίων για ανάρμοστη συμπεριφορά

spo-paok-kalibion

Μια κίνηση η οποία πραγματικά δείχνει ένα διαφορετικό ήθος και ύφος για ερασιτεχνική ομάδα του νομού , αποτελεί η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων να θέσει για τρεις εβδομάδες εκτός επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τον τερματοφύλακα της ομάδας, διότι υπέπεσε σε παράπτωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς εναντίον φιλάθλων αντίπαλης ομάδας, στον πρόσφατο αγώνα με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη πριν από λίγη ώρα αναφέρει τα εξής:

“ Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ανακοινώνει ότι τιμωρεί με εικοσαήμερο αποκλεισμό από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας μας τον τερματοφύλακα Γιώργο Ανδριόπουλο, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους του Αχελώου Αγγελοκάστρου στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Πήραμε αυτή την απόφαση παρότι το κόστος είναι σημαντικό, αφού η ομάδα μας αυτό το διάστημα μένει με έναν τερματοφύλακα. Όμως, θεωρούμε σημαντικότερη την συμπεριφορά, την υπεύθυνη στάση και τον αλληλοσεβασμό, που οφείλουν να έχουν οι ποδοσφαιριστές αλλά και όσοι γενικότερα ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (διοικήσεις, φίλαθλοι κ.λ.).

Το Δ.Σ. “

Να αναφέρουμε επίσης κάτι σχετικό με τον προχθεσινό αγώνα στο Αγγελόκαστρο ότι, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ ανακοίνωσε τις κλήσεις σε απολογία για διάφορα παραπτώματα σε σωματεία. Πιο συγκεκριμένα:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 13/10/2015, κάλεσε σε έγγραφη απολογία μέχρι την 19/10/2015 και ώρα 12:00, το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και τον ταμία του Αλεξόπουλο Ιωάννη καθώς και τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Λούκα Γεώργιο, για πειθαρχικά παραπτώματα.

kalyvia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button