Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Την Παρασκευή στην πλατεία Δημάδη η ομιλία του Σταύρου Καμμένου-δήλωση υποστήριξης από ιατρούς

Την Παρασκευή 24 Μαΐου,και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί, στην πλατεία Δημάδη, η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, Σταύρου Καμμένου.

Εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών νοιώθουμε την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα υποστηρίξουμε την Παράταξη ”Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Καμμένο.

Δήλωση ιατρών του Αγρινίου: ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

1) Γιατί είναι η μοναδική παράταξη που, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα της εποχής, ότι η διοίκηση του Δήμου απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες και συγκλήσεις και την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμπόρευση των δημοκρατικών δυνάμεων, κατέθεσε Δημόσια, κάλεσμα – πρόσκληση. Δυστυχώς κυριάρχησαν οι προσωπικές επιδιώξεις και δεν έλαβε απάντηση.

2) Γιατί είναι η παράταξη που διαθέτει όραμα για την πόλη και σχέδιο για να το υλοποιήσει. Σχέδιο για την ξεχασμένη Τριχωνίδα, τα ορεινά χωριά, το παρατημένο δασύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου και το Πάρκο, τα εγκαταλελειμμένα δημόσια κτήρια, κτλ, σχέδιο για να γίνει η πόλη μας υπόδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης, πρότυπο πολιτιστικό και οικοτουριστικό κέντρο στη Δυτική Ελλάδα.

3)Γιατί στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η παράταξη που επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της δημιουργικής αντιπολίτευσης, και όχι εκείνον του κατεδαφιστικού αρνητισμού. Ψήφιζε και στήριζε προτάσεις άλλων παρατάξεων όταν τις θεωρούσε δημιουργικές, κατήγγειλε ότι θεωρούσε επικίνδυνο, αλλά κατέθετε υλοποιούσε δικές της προτάσεις προκειμένω η πόλις μας να καταστεί αξιοβίωτη.

4) Γιατί είναι η παράταξη που διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα. Με ανθρώπους που σηματοδοτούν το καινούργιο, το άφθαρτο, το δημιουργικό, με όρεξη για δουλειά. Σε αντίθεση με αυτούς που διοίκησαν την πόλη, τώρα η παλαιότερα και που έχουν την ευθύνη για την κατάντια της πόλης μας.

5) Γιατί η πόλη μας δεν αντέχει πια άλλη μία χαμένη τετραετία.

Σας ευχόμαστε καλό αγώνα και με την Νίκη.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μαιευτήρας Γυναικολόγος

ΚΑΨΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δερματολόγος

ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γενικός Ιατρός

ΜΑΡΖΙΓΙΕ ΜΙΣΕΛ Γαστρεντερολόγος
ΜΠΙΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Νευρολόγος
ΜΠΟΥΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ουρολόγος
ΣΕΛΙΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Μικροβιολόγος
ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ψυχίατρος
ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΙΑΣΩΝ Καρδιολόγος
ΣΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ Μικροβιολόγος
ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ορθοπεδικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button