Γεγονότα

Καλύβια: Επαναλειτούργησε το αγροτικό ιατρείο

epi-kalyviaΜετά από δύο περίπου μήνες ξαναήρθε γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο του χωριού  αφού ο προηγούμενος γιατρός είχε παραιτηθεί από την θέση του, με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα οι ασφαλισμένοι σε διάφορα Ταμεία να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν!

Το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε λίγο πριν τις εορτές και δημιούργησε πολλά προβλήματα, κυρίως σε ηλικιωμένους χωριανούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξετασθούν από γιατρό και να συνταγογραφήσουν τα φάρμακά τους, τα οποία τους ήταν απαραίτητα.

Προσωρινά τοποθετήθηκε γιατρός, η οποία έρχεται κάθε Τετάρτη στο ιατρείο που στεγάζεται στο Δημοτικό Κατάστημα Καλυβίων και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αγρινίου να επιλύσει το θέμα, αφού αναμένει από τις αρμόδιες υπηρεσίες την πλήρωση των κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού στα αγροτικά ιατρεία .

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες πρόβλημα υπάρχει και στο ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης, το οποίο «πέφτει» συχνά και δεν επιτρέπει στην γιατρό να περάσει τα στοιχεία και τις συνταγές φαρμάκων των ασφαλισμένων. Έτσι και χθες Τετάρτη οι ασφαλισμένοι ταλαιπωρήθηκαν στο ιατρείο του χωριού μας εξαιτίας  των δυσλειτουργιών και της υπερφόρτωσης στο διαδίκτυο όπου συμπληρώνεται η ειδική φόρμα συνταγογράφησης.

“Ας ελπίσουμε να επιλυθούν σύντομα τα θέματα καλής λειτουργίας στο Αγροτικό Ιατρείο προκειμένου  να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες υγείας οι κάτοικοι του χωριού μας.” αναφέρει το τοπικό blog http://kalyvia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button