Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλύβια: Αρνητικά όλα τα rapid test

Χωρίς την αναμενόμενη προσέλευση των κατοίκων των Καλυβίων διενεργήθηκαν σήμερα το μεσημέρι δωρεάν προληπτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test Covid 19, στο Κοινοτικό Κτίριο από το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 12 π.μ. και τελείωσε λίγο μετά τις 14:00 μ.μ. Έγιναν συνολικά 32 test και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Παρούσα στους ελέγχους, που έγιναν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, η οποία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών της Αιτωλοακαρνανίας, επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας και προφύλαξης.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαρία Σαλμά, ενημερώθηκε για την διαδικασία των ελέγχων, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Καλυβίων, κ. Δημήτρης Αναστασίου και η κα Δήμητρα Σταμούλη, από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αιτωλοακρνανίας.

«Βιώνουμε μία ακόμα δύσκολη καμπή στη μάχη κατά του κορωνοϊού, αλλά καθώς έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία προς τον εμβολιασμό του πληθυσμού, οφείλουμε να κάνουμε υπομονή και να αντλήσουμε δύναμη για να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς» υπογράμμισε η κ. Σαλμά.

Στο χώρο της πλατείας ήταν και το όχημα της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας.

Πηγή: kalyvia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button