Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλύφθηκαν λακκούβες στο δρόμο Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου – Βαλόστρατο (φωτο)

Από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε συντήρηση του δρόμου και κάλυψη λακκουβών με ψυχρή άσφαλτο στο δρόμο Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου – Διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο).

Ο συγκεκριμένος δρόμος, ήταν σε κακό χάλι και η εικόνα με τις λακκούβες, άκρως απαράδεκτη. Στόχος των εργασιών στο συγκεκριμένο δρόμο, ήταν η διέλευση των οχημάτων με ασφάλεια, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής στις καλλιέργειές τους.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης τόνισε:
«Σε εργασίες επούλωσης λακκουβών στο οδόστρωμα προχώρησαν αυτές τις μέρες, τα αρμόδια συνεργεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο δρόμο Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και της τοπικής κοινότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για να στρωθούν με άσφαλτο πολλές λακκούβες του οδικού δικτύου του χωριού μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Επίσης να επισημάνω ότι ο δρόμος αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα συντήρησης της Περιφέρειας αφού είναι αγροτικός -δημοτικός, εντούτοις η κα Σταρακά έκανε την υπέρβαση της, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του δρόμου και τους κινδύνους που κρύβει για δεκάδες πολίτες οι οποίοι τον χρησιμοποιούν καθημερινά, και διέθεσε συνεργείο και πολλούς σάκους με ψυχρό ασφαλτόμιγμα και ολοκληρώθηκαν οι επισκευές φθορών σε πλήθος σημείων του δρόμου που είχε λακκούβες”.

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

  1. τα χουμε ξαναδει αυτα.Ψυχρη πισσα την οποια κανει οπισθεν το φορτηγο και τη παταει με τους τροχους.Λεμε τωρα προχειροτητες.Το χειμωνα να πατε ν αξανατραβηξετε φωτο.Με πορδες δε βαφονται αυγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close