Δυτική Ελλάδα

Καλούν στο συλλαλητήριο των αγροτών

koi-ermitsa-agrotes2Το Ε.Κ. Αγρινίου, το ΠΑΜΕ και το Σωματείο των Οικοδόμων της Αιτωλ/νίας σε ανακοινώσεις του καλούν σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο, αύριο Σάββατο. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

 Το Ε.Κ.Α καλεί τα σωματεία μέλη του και τους εργαζόμενους της περιοχής να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών , παίρνοντας μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο της Ο.Α.Σ. ( Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων) και της συντονιστικής επιτροπής  μπλόκων, το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Φλεβάρη και ώρα 11,30 π.μ. στην  Κεντρική πλατεία Αγρινίου .

 Η Ε.Γ. του ΠΑΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να πάρουν μαχητικά μέρος στο συλλαλητήριο της Ο.Α.Σ. και της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων  το Σάββατο 15 Φλεβάρη  ώρα 11,30 π.μ. στην πλατεία Αγρινίου , εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ο αγώνας  μικροαγροτών και εργαζομένων είναι κοινός και έχει στόχο την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής ανελέητης επίθεσης  συγκυβέρνησης  (Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ)  και της αγροτικής  πολιτικής της Ε.Ε.

ΕΡΓΑΤΙΑ- ΑΓΡΟΤΙΑ μια φωνή , μια γροθιά.

Η Ε.Γ. ΠΑΜΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 Το Σωματείο της ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ καλεί τους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στην κατασκευή, να πάρουν μέρος αγωνιστικά στο συλλαλητήριο της Ο.Α.Σ. και της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων  το Σάββατο 15 Φλεβάρη και ώρα 11,30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο . 

 Το Δ.Σ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button