Αυτοδιοίκηση

Καλοκαιρινές ζυμώσεις για το δήμο Ξηρομέρου

po-xiromero-dimarxoiΦαινομενική ηρεμία επικρατεί εν όψει των επερχόμενων εκλογών στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ξηρομέρου, και λέω φαινομενική γιατί οι διεργασίες γίνονται υπόγεια από τους πιο πολλούς και τα αλισβερίσια πάνε και έρχονται.
Το σενάριο ενός κοινού ψηφοδελτίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παίζει πολύ δυνατά και τα ονόματα σε αυτό το σενάριο είναι ατελείωτα. Ντίνα Σαμαρά, Παναγιώτης Στάϊκος, Ερωτόκριτος Γαλούνης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Αλέξανδρος Φραίμης, Γιάννης Λύτρας και η ουρά δεν έχει τέλος

.Η Χρυσή Αυγή σίγουρα θα κατεβάσει δικό της συνδυασμό όπως και το ΚΚΕ. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ επίσης είναι σίγουρο ότι θα κατεβάσει συνδυασμό με άγνωστο μέχρις στιγμής επικεφαλής.
Ο κ. Κώστας Γαλάνης έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του όπως και ο κ. Τάσος Κατσιπάνος. Και οι δύο βρίσκονται σε διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου τους. Θα τα καταφέρουν; Ο Τάσος ο Κατσιπάνος πάντως κινείται δυναμικά.
(σ.σ. Να προσθέσουμε και μια εξαιρετικά δυναμική υποψηφιότητα που είναι στα σκαριά και είναι αυτή του του κ. Βασίλη Μουρκούση).
Οι εν δυνάμει υποψήφιοι αρκετοί, αλλά όπως είπε και μία ψυχή: «αν όλοι αυτοί φτιάξουν συνδυασμό, τότε όλοι οι δημότες θα πρέπει να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι».

Ο παραπολιτικός

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close