Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλλωπισμός της πλατείας Αγίου Νικολάου Αστακού (φωτο)

Από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, πραγματοποίησε τις εργασίες που είχε δρομολογήσει για τον καλλωπισμό της πλατείας Αγίου Νικολάου Αστακού και για τους δύο κάθετους πεζόδρομους, φυτεύοντας δέντρα, λιγούστρα, πυξάρια και λουλούδια.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος, ευχαριστεί τους αντιδημάρχους Βασίλη Τσάρκο και Θεόδωρο Λιβάνη, τους υπαλλήλους του δήμου Νίκο Μακρή, Νώντα Γεραφέντη, Κώστα Τζόβα, Αντωνία Παύλου, Νίκο Ρηγάλο και τον Πάνο Κακαρούνα.

Επίσης ευχαριστεί για την χορηγία τους την κα Καλυψώ Πανάγου και την Αγγελική Πιτσούλια (Φροντιστήριο ξένων γλωσσών My school) καθώς και όλους όσους εθελοντικά προσέφεραν με την πολύτιμη βοήθειά τους στις εργασίες που απαιτούνταν.

«Τέλος ευχαριστούμε τον Πάνο Χολή και τον Γιώργο Παύλου «ΦΥΤΑ 4 ΕΠΟΧΕΣ», όχι μόνο για την πολύ καλή προσφορά τους, αλλά και για την καθοδήγηση και τις συμβουλές τους σχετικά με τις εργασίες που έπρεπε να πραγματοποιηθούν, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλους τους δημότες Ξηρομέρου να σεβαστούν την προσπάθειά τους και να συμβάλλουν στην προστασία, την διατήρηση και την καθαριότητα της πλατείας , «γιατί αξίζει να αναδειχθεί μιας και είναι μια από τις ωραιότερες πλατείες του τόπου μας».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close