Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευση

Παρουσία Μητροπολίτη ο πρώτος αγιασμός του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σηματοδότησε για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου ο αγιασμός που τέλεσε σήμερα στον εσωτερικό χώρο του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς.

Ακολούθησαν ομιλίες του υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου Παναγιώτη Μυλωνά, του Διευθυντή Χρήστου Θεοδώρου.

Ο Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου Ηλίας Υφαντής απευθυνόμενος στους παρόντες επισήμους με τη φράση ‘” φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας” , παραφράζοντας τη φράση ζήτησε “ένα δώρο” από τον καθένα να φέρει για το νέο σχολείο.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος και ο προϊστάμενος Β΄ θμιας εκπαίδευσης, κ. Καζαντζής και η συντονίστρια Καλλιτεχνικών Δυτικής Ελλάδας κα Μόνικα Λίλλη.

Παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι, Σπύρος Βασίλειου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Κώστας Κακούσης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς κος Σωτηρακόπουλος Γεώργιος, ο Διευθυντής Δ/ΙΕΚ Μεσολογγίου κ. Χαντζής Γεώργιος, ο Διευθυντής Δ/ΙΕΚ Αγρινίου Πάρις Βεντήρης, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας κος Τσάμης Δημήτρης, ο Γραμματέας της Α΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας Κούστας Κωνσταντίνος και άλλοι επίσημοι.

Στη συνέχεια δόθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων για την αυριανή ημέρα.

(Φωτό: Ντούμας Νικόλαος)

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close