ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλλιακμάνης για δολοφονία στο Ψυχικό: Θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό

"Θα μιλήσει ο φερόμενος ως εκτελεστής", σημειώνει ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό εξακολουθούν να αναζητούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

«Θα μιλήσει ο φερόμενος ως εκτελεστής»


«Η Αστυνομία μέσα σε τρεις ημέρες συνέλαβε τον φερόμενο ως εκτελεστή», λέει, μιλώντας στο MEGA ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα μιλήσει. Θα μιλήσει γιατί, απ’ ό,τι λένε στα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος, είναι αδαής και κάνει λάθη. Φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι έκανε πάρα πολλά λάθη. Αυτός ο άνθρωπος φοβάται τη φυλακή, γιατί ίσως εκεί θεωρεί ότι μπορεί να τον ‘διώξουν’ από τη ζωή», συμπληρώνει.

«Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό, αλλά και στους συνεργούς, γιατί φαίνεται ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας συνεργός. Φαίνεται ένα αυτοκίνητο, μετά τη δολοφονία, μπαίνει μέσα στο πάρκινγκ, ο ένας κατεβαίνει από τους επιβαίνοντας, παίρνει το σκούτερ και φεύγει για να το κρύψουν. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε, η μαρτυρία της συντρόφου του φερόμενου ως εκτελεστή, ότι ο φερόμενος ως εκτελεστής έκανε μια συνάντηση στη Μύκονο με συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο το θύμα είχε μια αντιπαράθεση», σημειώνει ακόμα.

parapolitika.gr

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button