Δυτική Ελλάδα

Κάλεσμα του Πολυτεκνικού Συλλόγου Αγρινίου στην ημερίδα για το δημογραφικό

epi-papastrateio-megaro-geaΜε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων, καλεί στην ημερίδα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποτελεί κοινή ομολογία και γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι σήμερα η πατρίδα μας έχει μεταβληθεί σε χώρα γερόντων, το πρόβλημα της συρρίκνωσης του Ελληνικού πληθυσμού είναι πολυσύνθετο και πολυδιάστατο και οι συνέπειες του καταστροφικές για το μέλλον της Πατρίδος μας.

Εμείς ως Σύλλογος αισθανόμαστε επιτακτική την ανάγκη να προβάλλουμε αυτό το παμμέγιστο Εθνικό και Πατριωτικό πρόβλημα, με την προσδοκία να αφυπνίσουμε συνειδήσεις  και να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμοδίους σ’ όλα τα επίπεδα για να πάρουν επιτέλους μέτρα στήριξης του ιερότατου θεσμού της οικογένειας και ιδιαίτερα της πολύτεκνης.

Προς τούτο διοργανώνουμε το προσεχές Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου Ημερίδα με θέμα <<Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Η ΑΘΕΑΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ>>>

Ομιλητές θα είναι:

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ο Στρατηγός ε.α και   επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Σ  Φράγκος Φραγκούλης.

Ο πρώην Υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής.

Ο εκπαιδευτικός και Συγγραφέας Δημήτριος Νατσιός

Και    Ο οικονομολόγος εκπαιδευτικός και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Α.Σ.Π.Ε Ευστάθιος Αδαμόπουλος.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως ΑΙΤΩΛΙΑΣ και ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και του Δήμου Αγρινίου.

Καλούμε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, που σα σκοπό και στόχο έχει να αποστείλει  σήμα κινδύνου προς όλες τις κατευθύνσεις και σαφές μήνυμα αλλαγής πορείας της οικογενειακής και δημογραφικής πολιτικής.

΄Οσοι λοιπόν έχετε την καλή ανησυχία για το μέλλον τηςΠατρίδος μας , σας περιμένουμε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button