ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Κάλεσμα σε σπηλαιολόγους, για καθαρισμό βαράθρου στο Κρύο Νερό Τριχωνίδας (φωτο)

Κάλεσμα σε σπηλαιολόγους απευθύνει μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βιολόγος και σπηλαιολόγος Κώστας Μπακολίτσς, για τον εθελοντικό καθαρισμό ενός μικρού βαράθρου, βάθους περίπου οκτώ μέτρων, που βρίσκεται στο Κρύο Νερό τη Τριχωνίδας.

Όπως σημειώνει το βάραθρο, είναι γεμάτο σκουπίδια. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, που συνοδεύουν τη σχετική ανάρτηση.


«Ο Δήμος Αγρινίου θα βοηθήσει με προσωπικό καθαριότητας εκτός σπηλαίου. Εμείς θα πρέπει να κατέβουμε να γεμίζουμε σακούλες και να τις ανεβάζουμε μέχρι την είσοδο η οποία είναι πολύ στενή και ίσα που χωρά κάποιος να κατέβει.
Το μετά το αναλαμβάνουν από τον Δήμο.
Υλικά για αρμάτωμα και σχοινιά διαθέτω, αν και υπάρχει ήδη ένα βιομηχανικό στον βράχο.
Υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας στο Αγρίνιο για 3-4 άτομα.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.
Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ. οι μπύρες κερασμένες από εμένα στο μαγαζάκι κοντά στο βάραθρο με θέα την όμορφη Τριχωνίδα, μετά το πέρας των εργασιών», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

4 Σχόλια

  1. Αδυνατεί η γλώσσα να εκφράσει τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια στον ακάματο ρέκτη επιστήμονα και αγαπητό συνάδελφο Κώστα Μπακολίτσα για το ανεπανάληπτο έργο του και την προσφορά του στη μελέτη και ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο. Από τα βάθη των σπηλαίων έως τα ύψη του ουρανού, με οικολογική συνείδηση, με επιστημονική κατάρτιση, με ακάματο ζήλο και νεανική ζωντάνια συνεχώς ερευνά, δημοσιεύει, παρακινεί, διδάσκει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button