ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κάλεσμα της Τράπεζας Πειραιώς στους τοπικούς επιχειρηματίες για συνεργασία (video)

Δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ έκαναν νωρίτερα σήμερα, σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου και με αφορμή την επίσκεψη στην περιοχή της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Chief Executive Officer (CEO) Χρήστος Μεγάλου.

Στις δηλώσεις τους οι δύο άντρες επεσήμαναν την μεγάλη δυναμική που έχει η οικονομία της περιοχής καθώς και η συμμετοχή της στην εθνική οικονομία. Εξήραν ειδικά τις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα προς την κατεύθυνση της πράσινης ανάπτυξης και των ΑΠΕ και κάλεσε τους επιχειρηματίες της Αιτωλοακαρνανίας να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της Πειραιώς για τα επενδυτικά τους σχέδια.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρόοδο του σχεδίου «Ηρακλής» για την ελάφρυνση των κόκκινων δανείων, που αφορά πλήθος δανειοληπτών και από την Αιτωλοακαρνανία, αμφότεροι επεσήμαναν ότι η Τράπεζα Πειραιώς αναμένει το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να βοηθήσει στο μεγάλο θέμα της ελάφρυνσης των κόκκινων δανείων, κάτι που είναι στις μεγάλες προτεραιότητες των ευρωπαϊκών θεσμών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ θα λάβει χώρα εκδήλωση σε γνωστό κοσμικό κέντρο και εκεί αναμένεται να παρουσιαστεί ο στρατηγικός σχεδιασμός της Τράπεζας για το 2020. Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται παρόμοια ομιλία της Τράπεζας με προσκεκλημένους τους επιχειρηματίες του Αγρινίου ενώ θα υπάρξει ανάλογη και στην Πάτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button