Δυτική Ελλάδα

Καλεί στις κινητοποιήσεις το Σωματείο "Δικαίωμα στη ζωή"

po-dimotiko-diamartyria-nosokomeia-5-11-2014“Το 3ο μνημόνιο και μάλιστα «πρώτη φορά αριστερό» είναι γεγονός.” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου, που καλεί στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στο Αγρίνιο, την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τους εργαζομένους στους ΟΤΑ και τους αγρότες αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

“Οι αρνητικές του συνέπειες άρχισαν άμεσα να πλήττουν και τις ελάχιστες κοινωνικές ομάδες που τυχόν παρέλειψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα βαρύς για όλους μας, καλώντας μας μονίμως να πληρώνουμε φόρους και χαράτσια διαρκώς αυξανόμενα, ως το μόνο αποτελεσματικό μοντέλο «ανάπτυξης» κατά την

Για εμάς η απάντηση σε μία συγκυβέρνηση που συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!υποτάχθηκε στις ορέξεις και τα θέλω των τοκογλύφων δανειστών μας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον λαό της, είναι όλοι στους δρόμους!!!!

Είναι η ώρα που η μία κοινωνική ομάδα πρέπει να συμπαρασταθεί στην άλλη, διαδηλώνοντας και απαιτώντας την ανατροπή αυτών των πολιτικών, αλλά και της παρούσας υποταγμένης συγκυβέρνησης.

Είναι η ώρα να αφήσουμε τα κάθε λογής «Λάβαρα και σημαίες» κατά μέρος και να ενωθούμε με βάση αυτά που μας ενώνουν…..τα κοινά μας προβλήματα!!!

Η αλληλεγγύη επιβάλετε μεταξύ όλων των κοινωνικών ομάδων, σε αντίθεση με την στροφή της μιας εναντίον της άλλης ως «πετυχημένη» συνταγή του «διαίρει και βασίλευε» για τον έλεγχο κάθε μορφής αντίστασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα

  1. Την Τετάρτη 04-11-2015 και ώρα 10.00 την κατάληψη του Δημαρχείου Αγρινίου, που έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι ΠΟΕ-ΟΤΑ.
  2. Την Πέμπτη 05-11-2015 και ώρα 11.00 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, το παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο των αγροτών, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Πιστεύουμε και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των πιο πάνω κοινωνικών ομάδων και καλούμε πέραν των μελών μας και κάθε πολίτη της Αιτ/νίας να ενώσει την φωνή του μαζί μας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button