ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλεί σε κινητοποιήσεις στις 23 και 26 Μαρτίου το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία και τους φορείς της περιοχής σε συμβολική κινητοποίηση στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου την Τρίτη  23 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ. και σε Συλλαλητήριο την Παρασκευή 26 Μαρτίου και ώρα 6: 30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Η σχετική ενημέρωση συνεχίζοντας τονίζει:

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Επίταξη ΤΩΡΑ του ιδιωτικού τομέα υγείας, με ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ τις κλίνες ΜΕΘ, χωρίς αποζημίωση των κλινικαρχών.
  • Κεντρικός καταμερισμός και αξιοποίηση του συνόλου των δομών υγείας της χώρας ώστε να μην μετατραπεί το σύστημα δημόσιας υγείας της χώρας σε σύστημα μιας νόσου.
  • Μέτρα Υγείας και Ασφάλειας για τους εργαζόμενους σε δημόσια και ιδιωτική υγεία.
  • Μαζικές προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού για την αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας .

Η πάλη για την υγεία  και τα δικαιώματα του λαού αφορά όλους .

Δίνουμε δυναμική απάντηση  στην αστυνομοκρατία , τον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή.

Με την κοινή δράση και τον αγώνα μας  μπορούμε  να βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους και να διεκδικήσουμε  τα δίκαια αιτήματά μας».

Η αΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συνεδρίασε και συζήτησε τις εξελίξεις και τα προβλήματα που προκύπτουν από την πανδημία.
Δίνουμε συνέχεια στην αγωνιστική μας δράση , παίρνοντας όλα εκείνα τα μέτρα που η εποχή και η ασφάλειά μας υπαγορεύουν .
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
 Στηρίζοντας την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, συμμετέχουμε στη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και των φορέων της περιοχής , στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα στο Αγρίνιο (πρώην κλινική Κρικελή) , την Τρίτη 23-03-2021 ώρα 11:00 π.μ. με τη συμμετοχή του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
 Συμμετέχουμε στο αγωνιστικό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και των φορέων της περιοχής την Παρασκευή 26-03-2021 ώρα 6:30 μ.μ. στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία , διεκδικώντας μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και των δικαιωμάτων του λαού, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή. Καλούμε τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο , τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας.
 Δυναμώνουμε παραπέρα το σωματείο μας με νέες εγγραφές.
 Συνεχίζουμε την έκδοση ανακοινώσεων και δελτίων τύπου για συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων και προβολή των αιτημάτων μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
• Άμεση χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό, για κάλυψη όλων των αναγκών των δημόσιων δομών.
• Άμεση επίταξη των δομών και υπηρεσιών του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας.
• Την επαναλειτουργία όλων των δομών υγείας που έκλεισαν και των μονάδων που καταργήθηκαν.
• Μέτρα στήριξης των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και των Κέντρων Υγείας του νομού με πρόσληψη του αναγκαίου ιατρικού, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού.
Ευχόμαστε στους συνταξιούχους του νομού μας καλή δύναμη και υγεία . Να προσέχουμε , να ακούμε τις ανακοινώσεις των επιστημόνων για τα μέτρα προστασίας και να τα τηρούμε. Να εμβολιαστούμε όλοι με βάση τις οδηγίες των γιατρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button