«Καλά Χριστούγεννα!»: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αγρίνιο (φωτο-video)

Άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να μπαίνει σε… εορταστικό πνεύμα και με τη «βούλα».

Την εκδήλωση παρουσίασε η Έβελυν Τριανταφύλλου που καλωσόρισε τον κόσμο που είχε σπεύσει στην πλατεία για να «νιώσει» την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.


Πλήθος οικογενειών με μικρά παιδιά δέχονταν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στα παιχνίδια και την άμαξα που βρίσκονται στην πλατεία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους, ευχαριστώντας όσους εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα.

«Όπως κάθε χρονιά πιστοί στο ραντεβού μας, θα ανάψουμε το δέντρο. Ξεκινάμε τις εορταστικές εκδηλώσεις που φέτος είναι πάρα πολλές για τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, ας αγαπηθούμε λοιπόν», ανέφερε.

Με την αντίστροφη μέτρηση ο φωτεινός διάκοσμος άναψε και δεκάδες φαναράκια απελευθερώθηκαν στον ουρανό της πόλης.

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Αγρινίου Βασίλης Κόνιδας χάρισε ξεχωριστές νότες με το σαξόφωνό του και μάλιστα ο Δήμαρχος μαζί με την παρουσιάστρια της βραδιάς, Έβελυν Τριανταφύλλου χόρεψαν στους ρυθμούς του.

Δείτε video και φωτογραφίες:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο δέντρο