Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καινούργιο: Ζητούν να δοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δρόμος

Σύντομα θα ξεκινήσει το έργο

Για περίπου πέντε μήνες παραμένει κλειστή η αρχή του Περιφερειακού δρόμου στο Καινούργιο έπειτα από τις πλημμύρες τον περασμένο χειμώνα.

Η αποκατάσταση του δρόμου είναι αρμοδιότητα του δήμου Αγρινίου, την ώρα που πολίτες που επικοινώνησαν με το agriniopress, υποστήριξαν πως η αρχή του περιφερειακού παραμένει κλειστή χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Τους τελευταίους μήνες με το άνοιγμα των δραστηριοτήτων η κατάσταση αυτή δημιουργεί μεγάλη επιβάρυνση στον κεντρικό δρόμο του Καινούργιου καθώς αρκετά βαρέα οχήματα πλέον διασχίζουν το χωριό.

O πρόεδρος της Κοινότητας Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης, μιλώντας στο agriniopress, τόνισε πως το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου (γύρω στα 100μέτρα), είχε πλημμυρίσει έπειτα από την κακοκαιρία του χειμώνα.


Αποτέλεσμα να «κρατάει» νερό και να κινδυνεύουν παρακείμενα σπίτια . Για το λόγο αυτό, πάρθηκε απόφαση από το Τοπικό Συμβούλιο να παραμείνει κλειστός ο δρόμος έως ότου ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Τονίστηκε πως δεν πρέπει να δοθεί σε κυκλοφορία μιας και δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Πρόκειται για έργο μικρής κλίμακας και είναι αρμοδιότητα της τεχνικής υπηρεσίας.

Αν και μικρής κλίμακας όμως, το έργο καθυστερεί…

Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη προσωρινά φτιάχτηκε αυλάκι για να εκτρέπει τα νερά σε ρέμα ενώ πρόσθεσε πως ο δήμαρχος Αγρινίου δεσμεύθηκε πως σύντομα, ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα, θα ξεκινήσει τεχνικό έργο από τον δήμο, ειδάλλως θα το αναλάβει ιδιώτης.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button