Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καινούργιο: επεισόδιο σε κατάστημα εστίασης για το τσιγάρο

Αναστάτωση σε μεγάλο κατάστημα εστίασης στο Καινούργιο,προκλήθηκε χθες το μεσημέρι με αφορμή το άναμμα τσιγάρου στον εσωτερικό χώρο ,γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες πελάτισσας.

Αν και το συγκεκριμένο κατάστημα εφαρμόζει την απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους ,όπως ο νόμος ορίζει ,χθες πελάτης εισήλθε στο χώρο με αναμμένο τσιγάρο και τασάκι που έφερε από τον εξωτερικό χώρο ,χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος,με αποτέλεσμα πελάτισσα να διαμαρτυρηθεί έντονα και να απειλεί με καταγγελία στις αρμόδιες αρχές,ενώ και άλλοι πελάτες ζήτησαν την εφαρμογή του νόμου.

Όπως ανέφερε στο “¨Κ” ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που επιβεβαίωσε το συμβάν ,τελικά το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση του ίδιου και μετά τις εξηγήσεις ,ζητήθηκε συγνώμη από την πελάτισσα,τόσο από τον ίδιο αλλά και από τον καπνιστή.

“Στο κατάστημά μας υπάρχει καθολική απαγόρευση του καπνίσματος ,όπως ο νόμος ορίζει,σεβόμενοι τους πελάτες που ζητούν καθαρό περιβάλλον,ανταποκρινόμενοι και στην απόφαση του Συλλόγου Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου.Πλέον οι ίδιοι οι πελάτες ζητούν επιτακτικά την εφαρμογή του μέτρου,οι οποίοι στην συνέχεια προχωρούν σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές ,αν δεν υπάρξει συμμόρφωση.

Συμμεριζόμαστε και τους καπνιστές πελάτες μας ,όμως ο νόμος είναι νόμος ..” τόνισε ο επιχειρηματίας κλείνοντας τη συζήτηση.

kainourgiopress.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button