Γεγονότα

Καινούργιο: Αναστάτωση προκαλούν νεαροί δικυκλιστές

epi-kainourgioΕπεισόδια απειλήθηκαν χθες βράδυ μεταξύ κατοίκων στο Καινούργιο Θεστιέων του δήμου Αγρινίου και ομάδας νεαρών δικυκλιστών. Σύμφωνα με καταγγελίες μια ομάδα περίπου είκοσι νεαρών με “πειραγμένα” δίκυκλα προκάλεσε αναστάτωση στον κεντρικό δρόμο του χωριού (ε.ο. Αγρινίου – Θέρμου) επιδιδόμενη σε διάφορες επιδείξεις, αυτοσχέδιους αγώνες κλπ. Εκτός των άλλων, είναι κάτι παραπάνω από σοβαρός και ο κίνδυνος προκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Κάτοικοι επικοινώνησαν με την αστυνομία, περιπολικό της οποίας ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση όπως επισημαίνουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίματα “άναψαν” και κάτοικος με Ι.Χ. πήρε στο κυνηγητό τους νεαρούς για να τους απομακρύνει από την περιοχή. Μάλιστα, οι νεαροί νωρίτερα έβριζαν πολίτες όπως καταγγέλλεται, ενώ να σημειωθεί πως τα περιστατικά αυτά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τακτικά  και τονίζεται πως υπάρχει ανάγκη πιο συχνής αστυνόμευσης ώστε να αποτραπούν.

Ανάλογο πρόβλημα και σε πολύ μεγαλύτερη ευρύτητα παρατηρείται και στην εθνική οδό στο Αγρίνιο, όπου δεκάδες νεαροί συνωστίζονται κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ για να παρακολουθήσουν “αγώνες”  επίδειξης ταχύτητας και δυνατοτήτων αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close