Γεγονότα

Και τρίτο ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου-προβληματισμός στις Αρχές

epi-skeletos-kranio

Ένα ανθρώπινο κρανίο εντόπισε σήμερα , στις 14:30 περίπου, στο Βασιλάδι  Μεσολογγίου , κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το Λιμενικό. Το αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για το τρίτο αντίστοιχο περιστατικό μέσα σε λίγους μόλις μήνες, αφού κατά το προηγούμενο διάστημα, είχαν εντοπιστεί δύο ακόμη ανθρώπινα κρανία στην περιοχή και συγκεκριμένα, ένα στην θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας και ένα ακόμη στο Βασιλάδι.

Το κρανίο θα δοθεί σε ιατροδικαστή για να υπολογιστεί, μέσα από ειδικές εξετάσεις , η χρονολογία περίπου του θανάτου του ανθρώπου στον οποίο ανήκει , σε σύγκριση και με τα δύο άλλα που βρέθηκαν στην περιοχή.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στις αρμόδιες Αρχές επικρατεί έντονος προβληματισμός, ενώ από Λιμενικό , την Εισαγγελία και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες ερευνώνται όλες οι πιθανότητες.

H ανακοίνωση του Λιμενικού :

“Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, από ιδιώτη για εντοπισμό πιθανόν ανθρώπινου κρανίου στην θαλάσσια περιοχή “ΜΟΥΝΤΑ” Αγίου Σώστη, Βασιλαδιού λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου μεταξύ Αγίου Σώστη και πρώτου διβαρίου Βασιλαδιού. Ανωτέρω οστό πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button