Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Και οι εργολάβοι ηλεκτρολόγοι της Αιτωλοακαρνανίας στην κινητοποίηση για την ακρίβεια

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Συνδέσμου εργολάβων ηλεκτρολόγων της Αιτωλοακαρνανίας «ο Θαλής» δηλώνει ότι στηρίζει την απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ, για συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση της 6ης Απριλίου για την ακρίβεια.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:


«Η ραγδαία αύξηση των τιμών ενέργειας , συνδυαστικά με τις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις , εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού έχει οδηγήσει σε πολύ δυσχερή θέση τις μικρές επιχειρήσεις , καθώς επίσης και τους ελεύθερους επαγγελματίες .

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα από την κυβέρνηση , δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών , με αποτέλεσμα επιχειρήσεις και επαγγελματίες , να οδηγούνται κάθε μέρα πιο κοντά στο οικονομικό αδιέξοδο και οι οφειλές των επιχειρήσεων να αυξάνονται συνεχώς.

Για το λόγο αυτό η ΓΣΕΒΕΕ αποφάσισε την κινητοποίησή της για την στήριξη των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της κρίσης , με την Τετάρτη 6 Απριλίου να γίνεται πανελλαδική ημέρα κινητοποίησης, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Ο Σύνδεσμος εργολάβων ηλεκτρικών έργων νομού Αιτωλ/νίας «Ο Θαλής», θα στηρίξει ενεργά την κίνηση αυτή της ΓΣΕΒΕΕ».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button