ΚινηματογράφοςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Και φέτος θα εκδοθεί το περιοδικό του «Ελληνίς» – Kάλεσμα σε επιχειρήσεις για προβολή

O Δήμος Αγρινίου θα εκδώσει και φέτος το περιοδικό που αφορά στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο “Ελληνίς” με το πρόγραμμα των ταινιών για το καλοκαίρι.

Στο περιοδικό υπάρχουν καταχωρήσεις με διαφημίσεις καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής. Οι ενδιαφερόμενοι για να διαφημιστούν στο περιοδικό «ΕΛΛΗΝΙΣ 2022» καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο email: politismos@agrinio.gr ή να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Κινηματογράφου κα.Μπαλάσκα Χριστίνα στο τηλ. 26413 60614 για περισσότερες πληροφορίες».


Η ανακοίνωση:

«Και φέτος, ευελπιστώντας ότι ως το τέλος Μαΐου θα είμαστε σε θέση, να ανοίξουμε τον αγαπημένο μας κινηματογράφο Ελληνίς και να κάνουμε όλοι αυτό που αγαπάμε πολύ, να προβάλουμε ταινίες, ο Δήμος Αγρινίου θα εκδώσει το περιοδικό που αφορά στον Κινηματογράφο με το πρόγραμμα των ταινιών για το καλοκαίρι.

Ένα περιοδικό καλαίσθητο, που κρατάτε στα χέρια σας κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία 22 χρόνια και που στήριξε όλος ο κόσμος του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Στο περιοδικό υπάρχουν καταχωρήσεις με διαφημίσεις καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Οι ενδιαφερόμενοι για να διαφημιστούν στο περιοδικό ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ 2022΄΄ καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο email: politismos@agrinio.gr ή να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Κινηματογράφου κα.Μπαλάσκα Χριστίνα στο τηλ. 26413 60614 για περισσότερες πληροφορίες».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button