Ροή Ειδήσεων

Ενεργοποιήθηκε το δεύτερο σάρωθρο για τη καθαριότητα στο δήμο Αγρινίου

sarothro1Στην ενεργοποίηση του 2ου μικρού σάρωθρου πόλης προχώρησε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που παρέμενε ανενεργό για περισσότερα από 5 χρόνια  και πλέον εντάχθηκε στο δυναμικό του Τμήματος.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης αναφερόμενος στην επαναλειτουργία του μηχανήματος σημείωσε χαρακτηριστικά:

sarothro2

Την επαναλειτουργία του δεύτερου σάρωθρου από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου ανακοίνωσε ο Δήμος, επισημαίνοντας τις προσπάθειες ενίσχυσης του τομέα.

Αναλυτικά:

«Η καθαριότητα αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους και ταυτόχρονα απαιτητικούς τομείς της καθημερινότητας των δημοτών.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή,  πιστή στην δέσμευσή της για βελτίωση της εικόνας της πόλης, ενεργοποιεί  σιγά-σιγά όλο το δυναμικό που έχει στην διάθεσή της. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής θέσαμε σε λειτουργία ένα, «ξεχασμένο»  στις αποθήκες, σάρωθρο που ήταν ανενεργό από το 2011. Έτσι,  με 2 σάρωθρα πόλης, μπορούμε πλέον να εξυπηρετούμε τις ανάγκες όχι μόνο του κέντρου αλλά να επεκτείνουμε την δράση των μηχανημάτων  στις Δημοτικές Ενότητες.

sarothro3Είναι πεποίθησή μας  ότι,  σταδιακά με την σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και των μηχανημάτων  που διαθέτουμε,  θα μπορέσουμε να  κερδίσουμε το στοίχημα της βελτίωσης της καθημερινότητας των Αγρινιωτών».

sarothro4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close