Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Κ. Καραγκούνης στο «Δυτικά Επιχειρείν»: «Η Αιτωλοακαρνανία έχει τεράστιες δυνατότητες» (video)

Στο Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν» που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο παραβρέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης

Σε δηλώσεις του κατά την είσοδό του στο χώρο του Συνεδρίου, στάθηκε στη σημασία τέτοιων συνεδρίων. «Συγχαρητήρια στο «Δυτικά Επιχειρείν» γιατί τα βήματα που κάνει είναι άλματα, και φέρνει κοντά τέτοιος σημαντικούς παράγοντες και πάνω από όλα τον πρωτογενή τομέα και τις καταπληκτικές επιχειρήσεις που έχουμε για να προβάλλουμε αυτό που είναι και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης.


Συνέχισε, εξηγώντας ότι «έχουμε ένα προϊόν και ένα τόπο καταπληκτικό μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε. Τα προϊόντα είναι πάρα πολύ καλά αν δεν προβληθούν όμως δεν έχει κανένα νόημα και σε αυτό βοηθάτε εσείς».

Ο βουλευτής στάθηκε επίσης στα προϊόντα της περιοχής και στις δυνατότητες της Αιτωλοακαρνανίας. «Έχουμε μοναδικά προϊόντα και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτά, η Αιτωλοακαρνανία έχει τεράστιες δυνατότητες και η παρουσία των Υπουργών εδώ αυτό καταδεικνύει γιατί πρέπει να είμαστε κοντά να βοηθήσουμε τους παραγωγούς, τους ανθρώπους που κάνουν αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς γιατί ανεβαίνει το κόστος παραγωγής και αυτό πρέπει να το δούμε» ανέφερε.

Πρόσθεσε δε, ότι ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του νομού γιατί «μετά όλα μπορεί να γίνουν και πιο εύκολα. Αναφέρομαι στις υποδομές, στους δρόμους και σε ένα παράλληλο μέτωπο το οποίο αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς τώρα δημοπρατείται η Μαρίνα της Παλαίρου με πολλές θέσεις εργασίες, το καταφύγιο στη Βόνιτσα άλλες προσπάθειες προς την πλευρά του Αστακού. Και βεβαίως τα αγροτικά προϊόντα, η βιομηχανία μας που έχει να δώσει πολλά στο νομό. Όντως είναι δύσκολες οι εποχές, η οικονομία περιορίζεται αλλά και η χώρα βγαίνει από την εποπτεία, έχει τις δημοσιονομικές δυνατότητες να στηρίξει τους πολίτες σε δύσκολους καιρούς».

«Με την δική μας στήριξη και της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα», κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button