ITF Ioannina CUP: Σάββατο και Κυριακή οι τελικοί αγώνες

Καλωσόρισαν τους αθλητές του ITF ΙΟΑΝΝΙΝΑ CUP

Τους αθλητές του τένις αγόρια και κορίτσια, που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες ITF IOANNINA CUP που διεξάγονται στο Πάρκο Πυρσινέλλα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, καλωσόρισαν με ένα μεγάλο πάρτι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΙ καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής.

Οι αθλητές ΠΟΥ αγωνίζονται και ετοιμάζονται για τους τελικούς, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν από τους απαιτητικούς αγώνες. Χόρεψαν διασκέδασαν και γεύτηκαν τοπικές γεύσεις!


Στο πάρτι υποδοχής παρών ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου που συνομίλησε με τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρίσκονται στα Γιάννενα για τους αγώνες.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρος Γιώτης, η διευθύντρια των Αγώνων Χρύσα Στεφοπούλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαρίστησαν τον δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για την σημαντική τους συμβολή στην διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Λάζαρος Γιώτης προανήγγειλε ότι σύντομα τα γήπεδα θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο σύγχρονα για τις ανάγκες των αθλητών και των αθλητριών. Τέλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου έσβησαν την τούρτα για τα πενήντα χρόνια του Ομίλου.

Ο δήμαρχος κ. Παπαγεωργίου από την πλευρά του μίλησε για το Πάρκο και τις εργασίες ανάπλασης που θα ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού. Οι αγώνες ολοκληρώνονται με τους τελικούς που διεξάγονται αύριο Σάββατο και την Κυριακή.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ITF IOANNINA CUP