Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σε Ηλεία & Αρκαδία η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας (φωτο)

Η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2018 πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή σε Ηλεία και Αρκαδία.

Τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της αρχαίας Ήλιδας καθώς και το Μουσείο Πύργου όπου είχαν την μοναδική ευκαιρία – εκτός από τον έμπειρο και άξιο ξεναγό/αρχαιολόγο και Αντιπρόεδρο της Εταιρείας μας  κ. Γιώργο Σταμάτη – να απολαύσουν  επιστημονική ξενάγηση από την Έφορο Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας κ. Ολυμπία Βικάτου.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν  επισκέψεις στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες τηςΦιγάλειας, στο Λαογραφικό Μουσείο Στεμνίτσας, στο Μουσείο υδροκίνησης στη Δημητσάνα καθώς και στην βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας που με προθυμία μας ακολούθησαν και μας υποστήριξαν και σε αυτή την εκδήλωση μας καθώς και την κ. Ολυμπία Βικάτου για την μοναδική εμπειρία που μας πρόσφερε με την πλήρη και επιστημονική ξενάγηση της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button