Οι Iron Maiden έφταιγαν για το Μάτι, λέει χριστιανικό (;) περιοδικό

Δυστυχώς, ήταν τώρα, μέσα στις γιορτές, που υπέπεσε στην αντίληψή μας αυτό το κείμενο από το χριστιανικό(δεν παίρνουνε και όρκο, βέβαια)περιοδικό “Σωτήρ”, σύμφωνα με το οποίο η τραγωδία στο Μάτι της Αττικής έγινε λόγω μιας συναυλίας!

Το περιοδικό είναι του Οκτωβρίου αλλά αποκτά δραματική επικαιρότητα αν σκεφτεί κανείς πως λίγες μέρες πριν κατέληξε το 100ό θύμα, ένας παππούς που είχε σώσει τα εγγόνια του και πέρασε μήνες καμένος.


Κι ότι τούτες τις γιορτινές μέρες πυρόπληκτοι και κυβέρνηση ανταλλάσσουν ακόμη επιστολές για το τι πρόκειται να γίνει.

Αν καταφέρει κανείς και διαβάσει όλο αυτό το..αριστούργημα που είναι στην φωτογραφία και δεν σπάσει τον υπολογιστή του θα δει ότι τρεις μέρες πριν την Κόλαση που βίωσαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι έγινε συναυλία των Iron Maiden στη Μαλακάσα.

Αυτό ήταν… Ειπώθηκαν λέει σατανιστικοί στίχοι, σύμφωνα με τον αρθρογράφο ποδοπατήθηκε η ελληνική σημαία(αυτό ουδέποτε συνέβη, μάλιστα κάποιοι διεθνιστές φαν του συγκροτήματος απόρησαν γιατί το συγκρότημα σήκωσε τη σημαία της χώρας που αντιπαθούν, ενώ τραγουδήθηκε μετά από χρόνια και κομμάτι με τον τίτλο “Μέγας Αλέξανδρος”!) και σχηματίστηκε με τα δάχτυλα το σύμβολο του Σατανά, που ανάθεμα κι αν ξέρει κανείς ποιο είναι ακριβώς.

Ο Eddie η μασκότ λέει είναι σαν σκελετός, έχουν τραγούδι που λέγεται ¨ο Ιππέας”(σ.σ. αλόγου μάλλον…) και τα ΜΜΕ έγραψαν ότι οι “Maiden έβαλαν φωτιά στη Μαλακάσα, οπότε τρεις μέρες μετά ο Σατανάς έκαψε το Μάτι”!

Μία σου και μία μου, δηλαδή, και είναι να απορείς αφού ο Σατανάς έκαψε το Μάτι και σκότωσε 100 ανθρώπους επειδή “πήρε φωτιά η Μαλακάσα”, που στο καλό ήταν ο Θεούλης ο δικός μας και δεν έκανε τίποτε!

Με λίγα λόγια, στην κορφή κανέλα. Κάποτε η Εκκλησία θα πρέπει να κοιτάξει να δει ποιοι μιλούν για λογαριασμό της γιατί τα χρόνια πέρασαν και όλα τα παραπάνω δεν αντέχουν στη λογική.

Ούτε θυμηδία δεν μπορούν να προκαλέσουν όταν έχουν χαθεί τόσες ζωές και κάποιοι χριστιανοί αποδίδουν το γεγονός στο ότι 36.000 νέοι άκουγαν χέβυ μέταλ!

Η τελευταία έκθεση που βγήκε στη δημοσιότητα για λογαριασμό του αρμόδιου υπουργείου λέει ότι και το 2017(όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια)η συντριπτική πλειονότητα-σχεδόν 94%- των επιθέσεων σε θρησκευτικούς χώρους αφορούσε σε ορθόδοξους χριστιανικούς ναούς!

Ακολουθούν άλλα χριστιανικά δόγματα και έπονται λίγες επιθέσεις σε ιουδαϊκούς ή μουσουλμανικούς στόχους.

Αυτό σημαίνει ότι, παρότι στην Ελλάδα ζουν κατά σχεδόν 90% χριστιανοί ορθόδοξοι, μια μειοψηφία μισεί τόσο παθολογικά την Εκκλησία ώστε να βάζει βόμβες σαν αυτή που μπήκε πρόσφατα στον Άγιο Διονύσιο στην Αθήνα ή να βάφει υβριστικά συνθήματα έξω από ναούς.

Τέτοια συνθήματα που αν γραφόταν σε ναό άλλης θρησκείας θα είχαν επιληφθεί όλα τα Παρατηρητήρια και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις της χώρας(κι όχι μόνο).

Για να μπορέσει, λοιπόν, η Εκκλησία να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και να πολεμήσει την μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό θα πρέπει να πάψει τα καραγκιοζιλίκια σαν αυτά που διαβάσατε πιο πάνω. Και να απομονώσει τους ταλιμπάν που την κάνουν να δείχνει οπισθοδρομική, αποδίδοντας καταστροφές σαν εκείνη στο Μάτι στους… Iron Maiden!

η συντακτική ροκ μονάδα

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: iron maiden Μαλακάσα μάτι Πυρκαγιά