Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ηρώ Ζαβογιάννη: “Προτεραιότητα η επιτάχυνση των έργων στις υποδομές της Αιτωλοακαρνανίας” (ηχητικό)

Η Ηρώ Ζαβογιάννη, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μίλησε στο agriniowebradio.gr και τον Γιάννη Συμψηρή.

Σημεία από τη συνέντευξή της:

– Προτεραιότητα για την Αιτωλοακαρνανία η επιτάχυνση των έργων στις υποδομές, ώστε να αναπτυχθούν η επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα & η οικονομία της γνώσης.

– Στον τομέα των αγροτικών ενισχύσεων και των αποζημιώσεων, καθώς και στα έργα υποδομών έχουν γίνει αρκετά, ωστόσο ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος από την κρίση, γι’ αυτό ζητεί μεγαλύτερη επιτάχυνση.

– Δημιουργήθηκε δημόσιο ΙΕΚ στην Αμφιλοχία με αντικείμενο τα γαλακτομικά, ορθή η επιλογή να εστιάσουμε σε αυτό το παραγωγικό πλεονέκτημα της Αιτωλοακαρνανίας.

– Στην εκπαίδευση, παρά τις αντιξοότητες, πρώτο μέλημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν τα βιβλία στην ώρα τους χωρίς ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, κάτι που πετύχαμε. Το δίλημμα είναι Παιδεία για όλους ή Παιδεία για τους λίγους, που επιδιώκει η ΝΔ.

– Πιστεύω βαθιά στη συλλογικότητα, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αιτωλοακαρνανία αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές καταβολές, αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο στο οποίο εργαζόμαστε.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις της:

agriniowebradio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button