ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Νέες επιτυχίες για τον Ηρακλή Αγρινίου- τέσσερα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ της ΠΟΜΜΑ

Δύο χρυσά μετάλλια ένα ασημένιο και δύο χάλκινα κατέκτησαν οι Αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ της ΠΟΜΜΑ.

Ο Ηρακλής Αγρινίου έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ  με τρεις αθλητές.

Το πρωτάθλημα έγινε την Κυριακή εννέα Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο «Ολυμπιονίκης Μπάμπης Χολιδης».

Ο Ηρακλής Αγρινίου κατέκτησε : Μια πρώτη θέση στο  ΜΜΑ  στην κατηγορία – 93  Α  Ανδρών  και μια δεύτερη στο   SUMBISION MMA στην κατηγορία  – 93 Α  Ανδρών για τον Βασίλη Μαρη.

Πρώτη θέση  για τον Παναγιωτη Κουση στο ΜΜΑ  στη κατηγορία – 84   Β Ανδρών και μια τρίτη για τον ίδιο αθλητή  στο  SUMBISION MMA στη κατηγορία  Α  Ανδρών  – 84  κιλά .

Τρίτη θέση για τον Σταυροθαναση Γιωργο στο SUMBISION MMA στη  Κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ  – 74  κιλά.

Ιδιαίτερη αξία δίνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γιωργος στης επιτυχίες τον αθλητών του στο ΜΜΑ καθώς πρόκειται  για ένα από τα πιο δύσκολα στα βαρέα αθλήματα.

Ο Ηρακλής Αγρινίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Ηρακλής Αγρινίου είναι ένας από τους πρωτοπόρους συλλόγους  από τα πρώτα βήματα του ΜΜΑ στην Ελλάδα με συνεχείς διακρίσεις των αθλητών του και του προπονητή του τόσο σε Εθνικά πρωταθλήματα όσο και σε Επαγγελματικα  Παιχνίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Να αναφέρουμε επίσης τον Βασίλη Μαρη με τη κατάκτηση της Πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  γίνεται μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο ΜΜΑ για δεύτερη φορά.

Ο  Γιώργος Καψιμαλη συνχερει  όλους ( αθλητές, προπονητές, διαιτητές,  γιατρούς) που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ της ΠΟΜΜΑ και βοηθούν στην ανάπτυξη του ΜΜΑ στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close