Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δωρεάν νεφρολογική εξέταση και δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας από το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Το Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, επενδύοντας σταθερά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς κάθε συμπολίτης μας, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, ο Νεφρολόγος της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Κλινικής μας, θα δέχεται, κατόπιν ραντεβού, στο ιατρείο της Κλινικής (1Ος όροφος),  συμπολίτες μας που  αντιμετωπίζουν σοβαρό νεφρολογικό πρόβλημα για ΔΩΡΕΑΝ ιατρικό έλεγχο.

Για ραντεβούμπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00-14:00). Επίσης, στο τηλέφωνο6987672264(καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00 )και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

Υπενθυμίζουμε, ότι στον 1ο όροφο της Κλινικής λειτουργεί η μοναδική ιδιωτική Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (εντός δευτεροβάθμιας δομής περίθαλψης) στο νομό Αιτωλοακαρνανίαςμε15 υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης Dialog + online  της γερμανικής εταιρείας Bbraun, τα οποία χρησιμοποιούν τα πλέον αξιόπιστα φίλτρα APS(Ιαπωνικής κατασκευής) καθώς και τα Leoceed(Αμερικανικής κατασκευής).

Παράλληλα, και μέχρι τις 20 Μαρτίου, δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ(δεν απαιτείται ραντεβού).

Η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας είναι η μέθοδος που μπορεί να διαγνώσει την οστεοπόρωση . Η συγκεκριμένη εξέταση βοηθάει να:

  • μάθετε αν έχετε αδύναμα και εύθραυστα οστά προτού υποστείτε κάταγμα,
  • εκτιμήσετε τον κίνδυνο κατάγματος οστού στο μέλλον,
  • εκτιμήσετε αν η οστική σας μάζα βελτιώνεται, μένει στα ίδια επίπεδα ή χειροτερεύει,
  • εκτιμήσετε την αποτελεσματικότητα της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνετε και να πάρετε αποφάσεις για την συνέχιση, διακοπή ή τροποποίησή της,
  • μάθετε αν έχετε οστεοπόρωση όταν προηγουμένως είχατε υποστεί ένα κάταγμα.

Επιπλέον, συστήνεται σε:

  • γυναίκες και άνδρες άνω των 65 ετών,
  • άτομα που έχουν υποστεί κάταγμα σε ηλικία άνω των 50 ετών,
  • γυναίκες σε εμμηνόπαυση με παράγοντες κινδύνου,
  • μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες κάτω των 65 ετών με παράγοντες κινδύνου.

Εκ της διοίκησης,

Ιωάννης Στρανομίτης

site :www.ippokrateio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button