Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τμήμα εξωτερικών συνεργασιών στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Η Γενική Κλινική “Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου”, στα πλαίσια της συνεχούς και ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας, ανακοινώνει ότι και την χειμερινή περίοδο, θα λειτουργήσει τμήμα εξωτερικών συνεργασιών με έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς από όλη την Ελλάδα να επισκέπτονται την Κλινική μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το τμήμα των εξωτερικών συνεργασιών, ενισχύεται διαρκώς με νέους ιατρούς σε εξειδικευμένα ιατρικά θέματα όπως ογκολογικές θεραπείες και  ορθροπαιδικά/χειρουργικά προβλήματα, πλαισιώνοντας το σύνολο των έμπειρων ιατρών που διαθέτει η Κλινική σε όλα τα τμήματά της(Καρδιολογικό, Παθολογικό, Νεφρολογικό, Χειρουργικό, Ορθοπαιδικό, Οφθαλμολογικό, Ουρολογικό, Νεφρολογικό, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μαιευτικό/Γυναικολογικό).

Συγκεκριμένα:

  • Συνεργασία με τον  Ιατρό Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο, εξειδικευμένο σε θέματα Γόνατου και Ώμουκ. Φώτη Τσούκα

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Ημερομηνίες εξέτασης :

11 Οκτωβρίου2019,

1 και 22 Νοεμβρίου 2019,αυστηρά κατόπιν ραντεβού.

Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00)

Επίσης, στα τηλέφωνα 6977808052 – 2641047721(καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00-14:00 )

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

  • Συνεργασία με τον Ιατρό Παθολόγο – Ογκολόγο κ. Θεοφάνη Φλώρο

Ο κ. Φλώρος, καταγόμενος από το Μεσολόγγι, είναι στρατιωτικός Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό. Έχει μετεκπαιδευτεί επί τριετία στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh,Pennsylvania των ΗΠΑ λαμβάνοντας εξειδίκευση στηνανοσοθεραπευτική του καρκίνου (CancerImmunotherapeutics) καθώς και στην εξατομικευμένη (personalized) θεραπεία νεοπλασιών.Υπηρετεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και είναι επιστημονικός συνεργάτης μεγάλων Ιδιωτικών θεραπευτηρίων των Αθηνών (ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ).

Παρέχει στους συμπολίτες μας, εδώ και 2 χρόνια,  κατάλληλες ανά περίπτωση ογκολογικές θεραπείες  (χημειοθεραπείες, ανοσοθεραπεία, στοχευτικές  θεραπείες) με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της κλινικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 6974465626 και 2641025383.

Πληροφορίες στο site : www.ippokrateio.gr

Βίντεο:

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close