ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δυο υιοθετημένες γυναίκες στις ΗΠΑ αναζητούν τις ρίζες τους στον Αετό Ξηρομέρου

Ο Δημήτρης Ντέμος (‎Jim Demos) με ρίζες από τον Αετό Ξηρομέρου, επιχειρηματίας ένας από τους πιο επιτυχημένους ομογενείς της Αυστραλίας, απευθύνει έκκληση και αναζητά συγγενείς για 2 γυναίκες, οι οποίες υιοθετήθηκαν στις ΗΠΑ από το βρεφοκομείο της Πάτρας. Μάλιστα τονίζει ότι οι ενδείξεις είναι ότι οι γυναίκες κατάγονται από το χωριό (Αετός Ξηρομέρου) καθότι το γενετικό υλικό της μιας γυναίκας ταιριάζει έστω και σε μικρή ποσότητα με το δικό του.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΕΜΟΥ (‎Jim Demos)

Στη δεκαετία του 50 ποιο συγκεκριμένα το 1955 και 1958 δυο αδελφές είχαν αφεθεί σε ορφανοτροφείο τις Πάτρας, κατόπιν τα κορίτσια αυτά είχαν δοθεί για υιοθεσία παράνομα στο εξωτερικό, ίσως οι γονείς τους νόμιζαν ότι τα μωρά αυτά πέθαναν.

Tο 1960 είχε γίνει παγκόσμιο σκάνδαλο για τις παράνομες υιοθεσίες και το κύκλωμα που έκανε τις υιοθεσίες πιάστηκε ένας δικηγόρος ονόματι Λεωνίδας Μαργαριτης καταδικάστηκε το 1960.

Η πλαστή εξουσιοδότηση που χρησιμοποιούσε ο δικηγόρος και τελευταία το γενετικό υλικό του ενός από τα παιδιά που ταιριάζει έστω και σε μικρή ποσότητα με το δικό μου.

-Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κάποια συγγένεια.

-Το ένα από τα κορίτσια έχει πεθάνει τελευταία.
-Το άλλο είναι 61 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη.

Τα τελευταία 25 χρόνια ψάχνει απεγνωσμένα να βρει οτιδήποτε έχει σχέση με τη βιολογική οικογένεια της. Έχει έλθει πάει σε ελληνικά κανάλια πήγε στο πάμε πακέτο αλλά πουθενά κανένα στοιχείο.

-Οι ενδείξεις είναι ότι τα κορίτσια αυτά είναι από το χωριό μας (Αετός Ξηρομέρου) εάν κάποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και θα μείνει μεταξύ μας.

Μπορείτε με email στο: jim@demosservices.com.au
Στο κινητό +61418336876 η σταθερό 8.00πμ και 5.00 μμ ώρες Μελβούρνης.

xiromeronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button