Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δυναμική συνεργασία της “Ιόνιος Ανακύκλωση Αγρινίου” με την ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε.

Η Ιόνιος Ανακύκλωση Αγρινίου ξεκίνησε μια νέα δυναμική συνεργασία με το ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ “ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε.” για την Ανακύκλωση Αδρανών Υλικών.

Η “Ανακύκλωση ΑΕΚΚ Κεντρικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΑΚΕΜ” αποτελεί ένα από τα πρώτα εγκεκριμένα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων.


Το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών-Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ) είναι ο υπεύθυνος φορέας για την εναλλακτική διαχείριση Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών-Κατεδαφίσεων .

Συνεργάζεται με διαχειριστές ΑΕΚΚ (εργολάβους ιδιωτικών και δημοσίων έργων), με Μονάδες Επεξεργασίας και με Εταιρείες Συλλογής, Μεταφοράς και Προσωρινής Αποθήκευσης ΑΕΚΚ, για την αποτελεσματική διαχείριση, ανακύκλωση και αξιοποίηση των αποβλήτων.

Επίσης, υποστηρίζει δημόσιους φορείς και οργανισμούς, ιδιαίτερα τις Περιφέρειες και τους Δήμους, για την πρόληψη παραγωγής, την ορθή διαχείριση και την καταπολέμηση της ανεξέλεγκτης διάθεσης των μπαζών στην περιοχή ευθύνης τους.

Παρακολουθεί και καταγράφει τα στοιχεία για την εναλλακτική διαχείριση των ΑΕΚΚ και συντάσσει απολογισμούς προς τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.).

Το 2019 , μάλιστα, βραβεύτηκε για τη συμβολή της στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στα Greek Green Awards 2019, κατά την 3η Διεθνή Έκθεση Verde Tec.

Υπό την αιγίδα της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. λειτουργούν συνολικά 51 μονάδες ανακύκλωσης. Έτσι και η εταιρία ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. αποτελεί πλέον μέλος της για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας και την Λευκάδα.

www.anakem.gr

www.ioniosanakiklosi.gr


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button