Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Ρίγανη έως Κομπότι

Την τροποποίηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ετήσιας διάρκειας, στην Ιόνια Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Ρίγανης (χ/θ 65+201) έως και τον ημικόμβο Κομποτίου (χ/θ 130+513), αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Νικόλαος Νικολάου για την πραγματοποίηση εργασιών τακτικής συντήρησης.

Συγκεκριμένα η απόφαση περιλαμβάνει:


1. Τροποποιούμε εν μέρει την ανωτέρω (4) σχετική απόφασή μας, ως προς το άρθρο 2 αυτής και ορίζουμε όπως, κατά το χρονικό διάστημα / ημέρες εκτέλεσης εργασιών, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της παραχωρησιούχου εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εργαζομένων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ./502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩΔ.Ε. (Τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελουμένων οδικών έργων), την εγκεκριμένη σύμφωνα με την ανωτέρω (6) σχετική μελέτη σήμανσης του έργου, εφαρμόζοντας τις κάτωθι κινητές σημάνσεις:
(i) Κινητή σήμανση στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου ή
(ii) Κινητή σήμανση στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου ή
(iii) Κινητή σήμανση στη Λ.Ε.Α. ή
(iv) Κινητή σήμανση στη λωρίδα επιτάχυνσης ή
(v) Κινητή σήμανση στη λωρίδα επιβράδυνσης ή
(vi) Κινητή σήμανση στον κλάδο εξόδου από τον Αυτοκινητόδρομο ή
(vii) Κινητή σήμανση στον κλάδο εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο.

2. Κατά τα λοιπά ισχύει η ανωτέρω (4) σχετική Απόφασή μας.

Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων χορήγησης της παρούσας απόφασης, αυτή θα ανακαλείται και σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας θα διακόπτονται οι εργασίες με εντολή του Διοικητή της αρμόδιας Αστυνομικής Υπηρεσίας ή του νόμιμου αναπληρωτή του.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, έως και 31/12/2018.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας για τις περιοχές ευθύνης τους.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button