ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ιωάννινα: Κατήγγειλε ψευδώς στην ΕΛΑΣ πως του έκλεψαν το ΙΧ για να πάρει αποζημίωση

Συνελήφθη στα Ιωάννινα άνδρας που κατήγγειλε ψευδώς στην ΕΛΑΣ πως του έκλεψαν το αυτοκίνητο για να λάβει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, ο άνδρας έκανε ψευδή καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων πως άγνωστοι είχαν αφαιρέσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο της πόλης.


Μετά την υποβολή της καταγγελίας και στο πλαίσιο αναζητήσεων για την ανεύρεσή του, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται σε περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαινε ως οδηγός ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι σκοπός της καταγγελίας τού συλληφθέντος ήταν η είσπραξη της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία για την κλοπή του οχήματός του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button