Ιωάννα Κολοβού: «Τα 52.000 ευρώ που περίσσεψαν από τον πλειστηριασμό, τα χρωστούσα κι’αυτά»

Νέες αντιπαραθέσεις στα κοινωνικά δίκτυα για την δημοσιογράφο από το Θέρμο

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού, της δημοσιογράφου από την Ανάληψη Θέρμου, που έγινε πρόσωπο των ημερών μετά την βίαιη διαδικασία έξωσής της, λόγω χρέους της σε Τράπεζα, πριν από λίγες ημέρες.

Η περίπτωση της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να κατηγορεί την κυβέρνηση για αναλγησία και την κυβέρνηση να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία, μιας και επί των ημερών του το σπίτι της κ. Κολοβού εκπλειστηριάστηκε για πρώτη φορά.


Προς το παρόν η διαδικασία έξωσης «πάγωσε» , συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έγιναν ενώ αντεξουσιαστές του «Ρουβίκωνα», προέβησαν προχθές σε φθορές στο γραφείο του αρμόδιου δικαστικού επιμελητή.

Αντιπαραθέσεις όμως έχει προκαλέσει και το γεγονός πως από την πώληση του σπιτιού, που πλέον ανήκει σε άλλον, υπήρχε ένα «πλεόνασμα» μετά την είσπραξη της απαίτησης της Τράπεζας, της τάξης των 52.000 ευρώ.

Η Ιωάννα Κολοβού θέλησε να ενημερώσει για το που πήγανε αυτά τα χρήματα και ουσιαστικά αποκάλυψε πως χρωστούσε… παντού. Προκύπτει συγκεκριμένα πως για πολλά χρόνια δεν είχε πληρώσει μια σειρά από οφειλές σε εφορία, ΕΦΚΑ κλπ με αποτέλεσμα απο τις κρατήσεις που έγιναν, να περισσεύουν μόλις 1.000 ευρώ σύμφωνα με την ίδια, που δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει!

Υποστηρικτές της την καλούν να μην απολογείται, όμως δεν είναι λίγοι και εκείνοι που την κατηγορούν ως «μπαταχτσού».

Η ανάρτησή της:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: έξωση Ιωάννα Κολοβού χρέη