ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο – Βασιλειάδης: «Είμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη πολιτική αλλαγή» (φωτο-video)

Σαρακιώτης: «Είμαστε προετοιμασμένοι και ζητάμε εκλογές»

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες» είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Κεντρικοί ομιλητές είναι ο αν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης και ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Στο πλαίσιο της ημερίδας ο αν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην ημερίδα και όσα στοχεύει το κόμμα της αντιπολιτευσης μέσω αυτών των δράσεων.

Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της ανάλυσης των θέσεων του ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την επόμενη μέρα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες σε όλη την Ελλάδα ημερίδες για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με τα στελέχη των τοπικών κοινωνιών με τους ανθρώπους που παράγουν τον πλούτο, με αυτούς που θα κληθούν να βάλουν πλάτη στην επόμενη μέρα.

Έτσι σήμερα βρισκόμαστε στείλε το στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία για να συζητήσουμε με το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα για τη μεγάλη προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας και τις τομές που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διασφαλίσει ότι θα γίνουν στην κοινωνία», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και σε έργα και χρηματοδοτήσεις στην περιοχή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα γιατί και επί της Υπουργικής μου θητείας καταφέραμε να ξεμπλοκάρουμε έργα και χρηματοδοτήσεις στον τομέα του αθλητισμού, όπως και συνέβη και στο σύνολο της πολιτικής τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη μας θητεία.

 Είναι σημαντικό για εμάς τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερο για τον τόπο και τους πολίτες αυτής της χώρας.

Είμαστε στην τελική ευθεία για την μεγάλη πολιτική αλλαγή», σχολίασε ο κ. Βασιλειάδης.

Παράλληλα, ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε πως «η εικόνα που αντικρίζουμε περπατώντας σε κάποιο εμπορικό δρόμο στο Αγρίνιο, στη Λαμία η της Αθήνας είναι διαφορετική από αυτή προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε πως: «Είμαστε εδώ και να παρουσιάσουμε τις έξι προτεραιότητες για την επόμενη μέρα όπως τις παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ. Αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται σε όλη τη προκειμένου να επικοινωνηθούν τα μείζονα ζητήματα στα οποία εστιάζουμε.

Μιλάμε για το ενεργειακό κόστος την ακρίβεια την έλλειψη ρευστότητας αλλά προτείνουμε και λύσεις».  

Για τις εκλογές ανέφερε πως: «Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε προετοιμασμένοι και τις εκλογές και ζητούμε εκλογές γιατί όπως βιώνεται και στην  Αιτωλοακαρνανία και στο Αγρίνιο η αγοραστική δύναμη των συμπολιτών μας έχει μειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η επιχειρηματικότητα βάλλεται εξαιτίας της υπέρογκης αύξησης του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

Η χώρα μας κατέχει την πρωτιά στην αύξηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των 27 χωρών της ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το τρέχον έτος. Η εικόνα που αντικρίζουμε περπατώντας σε κάποιο εμπορικό δρόμο στο Αγρίνιο, στη Λαμία η της Αθήνας είναι διαφορετική από αυτή προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όσα δήλωσαν οι Βασιλειάδης – Σαρακιωτης στο Αγρίνιο

imerida syriza (1)

imerida syriza (3)

imerida syriza (5)

imerida syriza (7)

imerida syriza (9)

tafiadis syriza

imerida syriza (11)

imerida syriza (13)

imerida syriza (15)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button