ΑτζένταΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο την Τετάρτη: «Δικαιοσύνη παντού-6 εθνικές προτεραιότητες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει στις 30/11/2022 στις 18:00 μμ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας ημερίδα θέμα:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ – 6 ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ


Θα μιλήσουν ο αν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης και ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην πρόσκληση αναφέρεται:

«Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας.
Θέλουμε τους πολίτες αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας».

syriza imerida2

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button