Δυτική Ελλάδα

Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στο Αγρίνιο για την ΚΑΠ

epi-paseges
Ημερίδα διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ στις 24 Ιανουαρίου 2014, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο, με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».

Η Ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) – Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», στο πλαίσιο  της ενημέρωσης των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η Ημερίδα στο Αγρίνιο θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις  δράσεις του προγράμματος αυτού.

Σημειώνεται ότι την Ημερίδα θα τιμήσουν ως ομιλητές οι κ.κ. Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας & Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  ο κ. Γιάννης Κολυβάς, Προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο κ. Τάκης Πεβερέτος, Μέλος Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος του ΣΕΚ και ο κ. Μιχάλης Σμύρης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ για να αναλύσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ΚΑΠ της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι  αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων και φορέων του αγροτικού χώρου ευρύτερα, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων, Δημοσιογράφοι κ.α.

“Η παρουσία σας στην Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς και σας παρακαλούμε, για την καλύτερη διοργάνωση της ημερίδας αυτής, να μας επιβεβαιώσετε για την συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν”, αναφέρεται σε επιστολή – πρόσκληση του γεν. διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιάννη Τσιφόρου.

paseges.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button