Δυτική Ελλάδα

Ημερίδα στη Ναύπακτο με θέμα «παιδί και δημιουργικότητα»

paidi-dimiourgikotita

Ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης με θέμα «παιδί και δημιουργικότητα», θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 το πρωί, στον πρώτο όροφο του κτιρίου «Ναυπακτία» στο λιμάνι.

Η επιστημονική – ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε οποιοδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με το ρόλο της Δημιουργικότητας στην ανάπτυξη του παιδιού, τόσο σε προσωπικό – ψυχικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς διακεκριμένη επιστημονική ομάδα θα αναπτύξει το θέμα από διάφορες σκοπιές. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Ψυχολόγος Αλέξης Στεφανάτος, ο καθηγητής Κοινωνιολογίας Χρήστος Λαμπρίτσιος, ο καθηγητής Φυσικής και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Αντρέας Τερζής, καθώς και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος του ΚΔΑΠ Γαλατά και Δημιουργός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πυθαγόρα» Μάρκος Μυκωνιάτης. Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσία του εξειδικευμένου συνεργάτη – φυσικοθεραπευτή Αθανάσιου Παναγόπουλου.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου της «Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας» που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2017-2018.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button