Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ημερίδα Safety Summer ’23 στην Πάτρα

Την Τετάρτη 31 Μαΐου

Ημερίδα Safety Summer ’23, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών – Αίθουσα Ι – 13.

Η ημερίδα είναι υπό τη διοργάνωση του Οργανισμού Safety Project και του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα Πατρών, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Πατρών, το ΕΚΑΒ Πάτρας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πάτρας.


Το πρόγραμμα:

α) Παρουσιάσεις – Ενημέρωση:

11:00 Άφιξη – Εγγραφές Συμμετεχόντων – Χαιρετισμοί επισήμων

11:30 Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Πατρών με θέμα: Την προστασία μας από τον ήλιο και τον καρκίνο του δέρματος από την και Οικονόμου Χρύσα, cPhD Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο στην Δερματολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

11:45 Λιμενικό Σώμα Πατρών με θέμα: Τους κανόνες ασφαλείας για τα θαλάσσια σπορ και τα πιο συχνά ατυχήματα των λουόμενων, εκ μέρους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, θα μιλήσει, ο Τομεάρχης Λιμενικής Αστυνομίας Πλωτάρχης Λ.Σ. Κωστάκης Μιχαήλ

12:00 Οργανισμός Safety Project με θέμα: Κανόνες για την γενικότερη ασφάλεια μας σε μια παραλία ή όταν πάμε διακοπές σε ένα μέρος, με τον Γιώργο Μιμμή, Security Consultant, (εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Raptor krav Maga, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ασφάλειας διακεκριμένων προσώπων υψηλών βαθμίδων, όπου ήταν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων).

Ο Οργανισμός Safety Project έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα: Διακοπές με ασφάλεια, όπου αφορά στον (οικογενειακό και νεανικό τουρισμό) για προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

β) Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών:

12:15 Αμέσως μετά την ενημέρωση, θα ακολουθήσουν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Οι ομιλίες αφορούν:

– Την προστασία μας από τον ήλιο και τον καρκίνο του δέρματος από την και Οικονόμου Χρύσα, cPhD Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο στην Δερματολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

– Τους κανόνες ασφαλείας για τα θαλάσσια σπορ και τα πιο συχνά ατυχήματα των λουόμενων, από το Λιμενικό Σώμα

– Τους κανόνες για την γενικότερη ασφάλεια μας σε μια παραλία ή όταν πάμε διακοπές σε ένα άλλο μέρος, από τον Οργανισμό Safety Project και τον Γιώργο Μιμμή, Security Consultant, (εκπαιδευτή Αυτοάμυνας Raptor krav Maga, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ασφάλειας διακεκριμένων προσώπων υψηλών βαθμίδων, όπου ήταν στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων).

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών:

Αμέσως μετά την πρώτη ώρα, θα ακολουθήσουν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης της Ημερίδας, σε ψηφιακή μορφή στο προσωπικό τους email.

afisa (1)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button