Δυτική Ελλάδα

Ημερίδα πληροφόρησης & ευαισθητοποίησης

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Ι.Ο.ΑΣ.», Πάνος Μυλωνάς με Συμπράττοντα Φορέα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί ημερίδα με θέμα «Οδική Ασφάλεια Μαθητών -Ενημέρωση και Δράσεις Πρόληψης», στις 18 Απριλίου 2013 στις 6:00 μμ στο  Παπαστράτειο Μεγάρο Αγρινίου

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο εγκεκριμένης από το Υπουργείο Εργασίας, Πράξης στα πλαίσια του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με τίτλο «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό επίπεδο, μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα».

Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από το θέμα της «Οδικής Ασφάλειας Μαθητών – Ενημέρωση και Δράσεις Πρόληψης». Η σημασία της πρόληψης και η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Φορέων (Σύλλογοι, Οργανώσεις, εκπαιδευτική, επιστημονική κοινότητα, κ.α.) με την τοπική κοινωνία θεωρείται επιτακτική ανάγκη για  την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «Ι.Ο.ΑΣ», ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ προχώρησε στην ενημέρωση 4.712 μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο, με υλοποίηση Εκπαιδευτικών Επισκέψεων από 19/11/2012 μέχρι 19/4/2013.


Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι o κος Ευγένιος Πετούμενος, Δημοσιογράφος Ειδικού Τύπου, Συνεργάτης του Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς”.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button