ΑτζένταΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Ημερίδα για τις αλλαγές στον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης

Ημερίδα με θέμα «Επίσημοι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης/οι αλλαγές που επιφέρει η νέα νομοθεσία», συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Ι.Π Μεσολογγίου στις 25 Ιουνίου 2020 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν ο νέος κανονισμός των επισήμων ελέγχων των τροφίμων ζωικής προέλευσης, τα έντυπα ελέγχου, καθώς και η νομοθεσία και ο οδηγός διαδικασίας για τις εξαγωγές αλιευμάτων στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Τέλος, θα ακολουθήσουν τα μέτρα προφύλαξης για την COVID-19 σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.


Η πρόσκληση αναφέρει ακόμα τα εξής:

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας στο dk@pde.gov.gr, για την βέλτιστη διοργάνωση της ημερίδας.

Επισημαίνουμε τα κάτωθι:

1. Η λίστα συμμετεχόντων θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις μέσα στο αμφιθέατρο. Υπάρχει η πιθανότητα να περιοριστεί ο αριθμός των συμμετεχόντων (θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των εταιριών), ώστε να εκπροσωπηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά ταυτόχρονα να τηρηθούν και τα μέτρα προφύλαξης.

2. Η ώρα έναρξης της ημερίδας είναι 09.00 π.μ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν νωρίτερα, ώστε να γίνει η εγγραφή με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

3. Στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών, γάντια και μάσκα προσώπου. Θα γίνεται θερμομέτρηση των συμμετεχόντων πριν την είσοδο στον χώρο.
4. Οι θέσεις που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στο αμφιθέατρο θα είναι επισημασμένες.

5. Δεν θα διανεμηθεί έντυπο υλικό, αλλά όλες οι παρουσιάσεις και οι οδηγοί θα αποσταλούν ηλεκτρονικά με e-mail στις διευθύνσεις που θα δηλωθούν από τους συμμετέχοντες στο παρουσιολόγιο.

6. Προτείνεται ισχυρά στους συμμετέχοντες να φέρουν τη δική τους γραφική ύλη.

7. Στο διάλειμμα θα προσφερθεί καφές και αναψυκτικά τηρώντας όλα τα μέτρα βιοασφάλειας. Προτείνεται ισχυρά τα διαλείμματα να πραγματοποιούνται στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου.

8. Τέλος, καθ’ όλη την διάρκεια της ημερίδας προτείνεται ισχυρά η τήρηση των αποστάσεων 2 μέτρων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button