ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ημερίδα για μαθητές με θέμα τη σχολική βία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμφιλοχίας

Ενημερωτική ημερίδα για τη σχολική βία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, από το Δήμο Αμφιλοχίας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας».

Εισηγήτρια της ημερίδας ήταν η κοινωνική ψυχολόγος Κωστούλα Μάκη (MA, PhD), επιστημονικό στέλεχος του κέντρου πρόληψης, η οποία μίλησε στους μαθητές του Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας με θέμα «Σχολική βία – διαχείριση φαινομένων εκφοβισμού».


Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί θερμά το κέντρο «Οδυσσέας» για τη συνεργασία στην υλοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και την κοινωνική ψυχολόγο κυρία Κωστούλα Μάκη για την τόσο ενδιαφέρουσα εισήγησή της, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον και προκάλεσε την προσοχή των μαθητών της πόλης για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα της εποχής μας.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας» προγραμματίζουν την υλοποίηση ανάλογων δράσεων ενημέρωσης σε σχολεία όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024.

imerida (2)

imerida (3)

imerida (4)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button