Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ημέρα Περιβάλλοντος: Το δικό τους μήνυμα στέλνουν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

«Κάποιος θα κάθεται κάτω από τη σκιά του δικού σου δέντρου αύριο, επειδή εσύ θα φυτέψεις ένα δέντρο σήμερα!»

Το δικό τους ηχηρό μήνυμα στέλνουν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.


Πρόκειται για μία νέα δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, όπου δωρίστηκαν μικρά δέντρα σε κάθε τμήμα του σχολείου, αλλά και του 9ου Νηπιαγωγείου με το οποίο συστεγάζονται, τα οποία φύτεψαν μαζί με τους δασκάλους τους και τα υιοθέτησαν οι μικροί μαθητές και των 2 σχολείων .

Κατόπιν όλα τα παιδιά πήραν το δικό τους δεντράκι από το Σύλλογο Γονέων την Παρασκευή το μεσημέρι σχολώντας, ενώ το Σάββατο το απόγευμα γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος κάνοντας δενδροφύτευση μαζί με τους γονείς τους στο δάσος δίπλα από το σχολείο τους.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Δασαρχείο Αγρινίου για την παραχώρηση των μικρών δέντρων, καθώς και τα καταστήματα My market, Super market Γιάννης, Super market Τσιλιγιάννη, Original café και τις κυρίες Μαρία Παπαθανασίου και Λένα Μπισμπίκη για τη δωρεά χυμών και νερών που δρόσισαν μικρούς και μεγάλους στη δενδροφύτευση.

«Συμμετέχοντας όλοι μας στις δράσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε το σεβασμό που οφείλουμε στη φύση. Δίνουμε το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσαμε να εκπέμψουμε: το περιβάλλον μας αφορά όλους και το προστατεύουμε όλοι μαζί εξίσου, ώστε να το παραδώσουμε όσο γίνεται καλύτερο στις επόμενες γενιές.» καταλήγει η δήλωση του Συλλόγου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button