Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ηλεκτρονική Σειρήνα ειδοποίησης στο κτίριο της Κοινότητας Καλυβίων

Μια Ηλεκτρονική Σειρήνα Πολιτικής Άμυνας έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στην πίσω πλευρά του κτιρίου της Κοινότητας Καλυβίων, προκειμένου να χρησιμοποιείται όταν αυτό απαιτείται και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Η σειρήνα είναι ένα ηχητικό μέσο άμεσης ενημέρωσης των πολιτών από τον υπεύθυνο φορέα της Πολιτικής Άμυνας και μπαίνει σε ισχύ όταν υπάρχει σοβαρό ή έκτακτο περιστατικό.

Οι σειρήνες Πολιτικής Άμυνας υπάγονται στη διεύθυνση Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης (Π.Σ.Ε.Α) και ενεργοποιούνται σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της υπηρεσίας Πολιτικής Άμυνας (Π.ΑΜ – Π.Σ.Ε.Α) και της αρμόδιας Επιτροπής Ε.Ε.Υ.Π. Συνδέεται με το σύστημα Σ.Α.Τ./Η .Σ.Σ. και εντάσσεται στο δίκτυο σειρήνων Πολιτικής Άμυνας.

Κάθε ηλεκτρονική σειρήνα ενσωματώνει ενισχυτή και 2 χοάνες, επιτρέποντας της να επιτύχει υψηλές ακουστικές επιδόσεις φτάνοντας τα 106 dB στα 30 μέτρα.

Το συγκρότημα ήχου εκτός από τις χοάνες περιλαμβάνει ιστό με βάση και αντηρίδες στήριξης, ενώ έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιείται και από ενσύρματο τοπικό χειριστήριο.

kalyvia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button